Αποχέτευση PDF Εκτύπωση
Οι εταιρία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα αποχέτευσης με τα πλέον κατάλληλα και πιστοποιημένα υλικά και τα εκτελεί με γνώμονα την ασφαλή λειτουργία τους.

Η αποχέτευση λυμάτων είναι ένα δίκτυο σωληνώσεων που οδηγούν τα λύματα προς την  κεντρική αποχέτευση, τον βιολογικό καθαρισμό ή τον βόθρο, μέσο φρεατίων και μηχανοσιφώνων.
Υπάρχει μεγάλη γκάμα σωληνώσεων, ένα μέρος αυτών είναι οι παρακάτω:

Σωλήνα πολυπροπυλενίου PP

Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα πολυπροπυλενίου  παράγονται σε πρότυπες διαστάσεις και συνδέονται μεταξύ τους με ελαστικούς δακτυλίους, το εσωτερικό των σωλήνων είναι λείο  και έτσι δεν θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία των εγκαταστάσεων, χαρακτηριστικό τους είναι ότι απορροφούν συστολές διαστολές και κραδασμούς κτιρίων. Η εφαρμογή τους είναι για αστική και βιομηχανική χρήση και όχι μόνο. Το σύστημα αυτό αντέχει και σε υψηλές θερμοκρασίες έως 95 oc.
Είναι συμβατές με πολλές χημικές ουσίες που βρίσκονται στα λύματα.
Μια μεγάλη καινοτομία είναι το ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης PP. Το σύστημα αυτό μας απελάσει από των ενοχλητικό θόρυβο που προκαλεί η ροή του νερού εντός των αποχετεύσεων. Επίσης βρίσκει εφαρμογή και σε συστήματα κεντρικού καθαρισμού (σκούπας).
 

Σωλήνες υπονόμων
Είναι σωλήνες είναι ειδικά ανθεκτικές σε εγκαταστάσεις υπόγειων δικτύων. Η σύνδεση τους είναι με ελαστικούς δακτυλίους υπονόμων.

Σωληνώσεις από pvc
Χρησιμοποιούντες για περιπτώσεις δικτύων αποχέτευσης οικιακών λυμάτων και εγκαταστάσεις εξαερισμού.
Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα συνδέονται μεταξύ τους με ειδική κόλλα για pvc. Αντέχουν την θερμική επεξεργασία.

Σωλήνες αποστράγγισης
Οι σωλήνες αποστράγγισης χρησιμοποιούνται για την συλλογή των υπόγειων υδάτων, είναι απαραίτητες  σε εδάφη που τα υπόγεια νερά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο κτιριακό και γεωργικό τομέα, Βρίσκουν εφαρμογή σε κατοικίες, βιομηχανικούς χώρους , οδοποιία   και γεωργικό τομέα. Είναι σωλήνες διάτρητες σε όλο το μήκος τους για να επιτρέπει το υπόγειο νερό να εισέρθει σε αυτές και να το αποστραγγίσουμε.
 

 
follow us on...twiiterfacebook

MecPlan
Ελ. Βενιζέλου 103
Νέα Ιωνία, 14231
Τ : 210 277 1133   

   
Copyright 2011-2024 mecplan.gr - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδας netikon.gr

               Με ενα click

               ► φυσικό αέριο ► φυσικό αέριο για κεντρική θέρμανση   φυσικό αέριο με επίτοιχο λέβητα  κλιματισμός με φυσικό αέριο ► φωτιστικά 
               δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου  ► Τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου τιμή φυσικού αερίου  ► προσφορές φυσικού αερίου