Ενδοδαπέδια Θέρμανση PDF Εκτύπωση

Η MecPlan είναι η εταιρεία που ειδικεύεται στον προγραμματισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ενδοδαπέδιας Θέρμανσης για τη μεγιστοποίηση της κλιματικής άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας τόσο στην κατοικία όσο και στον εργασιακό χώρο.

 

Βάση των αναγκών του χώρου σας, μελετάμε και σας προσφέρουμε το ιδανικότερο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

alt


Στόχος μας:

Η δημιουργία ιδανικών συνθηκών και ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ για τη καλύτερη διαβίωση.   

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, δηλαδη :

 • Ήσυχο περιβάλλον
 • Όχι κυκλοφορία κρύου αέρα
 • Ιδανική θερμική ανταλλαγή μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος
 • Ελεγχόμενη σχετική υγρασία
 • Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

Πλεονεκτήματα Ενδοδαπέδιας  Θέρμανσης

 • Με την ενδοδαπεδια θερμανση έχουμε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Με την συνεχή ροή νερού χαμηλής θερμοκρασίας ελαττώνονται οι απώλειες που προκύπτουν από την  ακτινοβολία των στοιχείων του κτηρίου λόγω εναλλαγής θερμότητας με το περιβάλλον. Για τους λόγους αυτούς με την θέρμανση δαπέδου επιτυγχάνουμε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.alt
 • Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα ευέλικτο σύστημα που μας επιτρέπει να το συνδυάσουμε με δίφορες πηγές ενέργειας όπως ηλιακή θέρμανση, φυσικό αέριο, αντλία θερμότητας , γεωθερμία.
 • Μας προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνια των θερμαινόμενων χώρων, ευχάριστη αίσθηση και άνεση.
 • Μας προσφέρει ευελιξία διαμόρφωσης χώρων με την απουσία των θερμαντικών σωμάτων
 • Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον, λιγότερος χρόνος λειτουργίας του λέβητα συνεπώς λιγότερους ρύπους προς το περιβάλλον.

Διαδικασία κατασκευής ενδοδαπεδιας θέρμανσης

 1. altΣε επιλεγμένες θέσεις τοποθετούνται  συγκροτήματα διανομέων . Περιλαμβάνουν: ανοξείδωτους ή συνθετικούς συλλέκτες , θερμοστατικές βαλβίδες και ρυθμιστικούς διακόπτες με μετρητές παροχής νερού, βαλβίδες εκκένωσης με εξαεριστικά, σφαιρικές βάνες.
 2. Στους χώρους όπου τοποθετείτε η θέρμανση δαπέδου το δάπεδο θερμομονόνετε με ειδικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης που είναι καλυμμένες με πλαστική μεμβράνη για υγρομόνωση .
 3. Πάνω στις πλάκες στρώνετε ο σωλήνας με φράγμα οξυγόνου σε σχήμα μαιάνδρου ή σαλίγκαρου . Εξαιρούνται οι περιφερειακές ζώνες όπου οφείλουν βάση μελέτης να έχουν υψηλότερη θερμοκρασία δαπέδου.
 4. Περιμετρικά σε κάθε χώρο τοποθετείτε  ειδική αυτοκόλλητη περιμετρική ταινία αφρώδους πολυαιθυλένιο για την ελεύθερη διαστολές του συστήματος.alt
 5. Μετά το τέλος της εγκατάστασης των σωληνώσεων και πριν τη χύτευση του θερμομπετόν απαιτείται δοκιμή του δικτύου , εφαρμόζοντας πίεση τριπλάσια από την πίεση λειτουργίας.
 6. Για τη διάστρωση του θερμομπετόν χρησιμοποιούνται σε κατάλληλες αναλογίες : άμμος ποταμού, τσιμέντο, νερό και ρευστοποιητής για τη βελτίωση της μηχανικής αντοχής και της αγωγιμότητας του.
 7. Σε συγκεκριμένα σημεία κατασκευάζονται αρμοί διαστολής. Ο σωλήνας στις θέσεις αυτές προστατεύεται από σπιράλ προστασίας.
 8. Ξήρανση τσιμεντοκονίας πραγματοποιείτε για να περιοριστή η σχετική υγρασία του θερμομπετον.
 9. Η δαπεδόστρωση πραγματοποιείτε μετά την ξήρανση χρησιμοποιώντας ιδικές κόλλες με υψηλή ελαστικότητα και με κατάλληλες προδιαγραφές.
 10. Πραγματοποιείτε ρύθμιση των κυκλωμάτων της εγκατάστασης για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ενδοδαπέδια θέρμανση επικοινωνήστε μαζί μας
 

 
follow us on...twiiterfacebook

MecPlan
Ελ. Βενιζέλου 103
Νέα Ιωνία, 14231
Τ : 210 277 1133   

   
Copyright 2011-2024 mecplan.gr - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδας netikon.gr

               Με ενα click

               ► φυσικό αέριο ► φυσικό αέριο για κεντρική θέρμανση   φυσικό αέριο με επίτοιχο λέβητα  κλιματισμός με φυσικό αέριο ► φωτιστικά 
               δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου  ► Τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου τιμή φυσικού αερίου  ► προσφορές φυσικού αερίου