Φυσικό αέριο στην κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας PDF Εκτύπωση

Η MecPlan με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του φυσικού αέριου αναλαμβάνει να μελετήσει, να προτείνει - εγκαταστήσει συστήματα και εξοπλισμό φυσικού αερίου υψηλής απόδοσης, ποιότητας και αξιοπιστίας.

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να σας παραδώσουμε την νέα σας εγκατάσταση φυσικού αερίου με το ''κλειδί'' στο χέρι.

Πρωταρχικός μας στόχος στην εγκατάσταση φυσικού αερίου κεντρικής θέρμανσης, είτε αφορά σε περίπτωση νέου κτηρίου είτε παλαιάς πολυκατοικιάς που προβαίνει σε αντικατάσταση του καυσίμου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, είναι να κατασκευάσουμε εγκαταστάσεις με τη μέγιστη δυνατή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Φυσικό αέριο με Λέβητα – Καυστήρα

Η MecPlan συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους λεβήτων και καυστήρων για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις μεγαλύτερες εγγυήσεις.

alt

Για πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση που δεν διαθέτουν αυτόνομο σύστημα πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε σχετικά με τις λύσεις που υπάρχουν:

>>Αυτονομία θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών


Φυσικό αέριο με Επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης σε συστοιχία για κεντρική θέρμανση

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης σε συστοιχία για κεντρική θέρμανση, προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να φτάσει εως και 50% σε σχέση με ένα κλασσικό σύστημα λέβητα – καυστήρα.

altΟι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης σε συστοιχία για κεντρική θέρμανση, επιτρέπουν την κατανομή της ισχύος και την παροχή της πραγματικά απαραίτητης ενέργειας στην εγκατάσταση. Οι αναλογικοί λέβητες σε συστοιχία συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της κατανομής, της προανάμειξης, της συμπύκνωσης και της αναλογικότητας της φλόγας, παρέχοντας κάθε στιγμή την απόλυτα απαραίτητη ισχύ, είτε πρόκειται για θέρμανση, είτε για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αυξάνοντας σημαντικά τη μέση απόδοση στην εκάστοτε περίοδο, ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές ρύπων.

Τεχνολογία Συμπύκνωσης 

Οι υδρατμοί που περιέχονται στα αέρια καύσης εμπεριέχουν ενέργεια. Ο υδρατμός μετατρέπεται σε υγρή μορφή - κι έτσι ανακτάται ενέργεια. Αυτή είναι η βασική αρχή της συμπύκνωσης στα συστήματα θέρμανσης. Πριν να αποβληθούν τα πολύ ζεστά καυσαέρια, προϊόντα της καύσης αερίου, περνάνε μέσα από ένα συλλέκτη συμπύκνωσης, στον οποίο κυκλοφορεί το νερό θέρμανσης.
Ο υδρατμός που περιέχεται στα καυαέρια συμπυκνώνεται στον συλλέκτη, ο οποίος συλλαμβάνει την θερμότητά τους. Τα καυσαέρια αποβάλλονται σε θερμοκρασία κάτω των 70° αντί των 150° C των συμβατικών λεβήτων. Μ’ αυτό τον τρόπο θερμαίνουν το κύκλωμα θέρμανσης «δωρεάν», προσθέτοντας στην ενέργεια που παρήχθη από την διαδικασία της καύσης. Μετά το συμπύκνωμα συλλέγεται στο δίκτυο των οικιακών απορροών.
 
>>Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

>> Δείτε τα προιόντα μας, φυσικού αερίου - θέρμανσης

 

 


   έως 31/7/2017

 
follow us on...twiiterfacebook

MecPlan
Ελ. Βενιζέλου 103
Νέα Ιωνία, 14231
Τ : 210 277 1133   

   
Copyright 2011-2023 mecplan.gr - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδας netikon.gr

               Με ενα click

               ► φυσικό αέριο ► φυσικό αέριο για κεντρική θέρμανση   φυσικό αέριο με επίτοιχο λέβητα  κλιματισμός με φυσικό αέριο ► φωτιστικά 
               δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου  ► Τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου τιμή φυσικού αερίου  ► προσφορές φυσικού αερίου