Γιατί να χρησιμοποιήσω το φυσικό αέριο; PDF Εκτύπωση
Απολαμβάνεις σημαντικά οφέλη χρησιμοποιώντας καθημερινά το φυσικό αέριο σε διάφορες εφαρμογές στο σπίτι :
  • Οικονομία: Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.).
  • Ευκολία στη χρήση: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Με την χρήση φυσικού αερίου πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε και δεν χρειάζεται να το παραγγείλετε. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή π.χ. παροχή ζεστού νερού στη στιγμή όποτε το χρειαστείτε.
  • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου: Με την χρήση φυσικού αερίου δεν χρειάζεται εγκατάσταση δεξαμενής με συνέπια να απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.
  • Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καύση του φυσικού αερίου είναι καθαρή και εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση: Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή, όπως ακριβώς και για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Σε αντίθεση με το πετρέλαιο που εξοφλείται κατά την παραλαβή, η πληρωμή των λογαριασμών του φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του.
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Η χρήση του φυσικού αερίου συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.
 

 


  έως 31/07/2017

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ!


 

 
follow us on...twiiterfacebook

MecPlan
Ελ. Βενιζέλου 103
Νέα Ιωνία, 14231
Τ : 210 277 1133   

   
Copyright 2011-2024 mecplan.gr - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδας netikon.gr

               Με ενα click

               ► φυσικό αέριο ► φυσικό αέριο για κεντρική θέρμανση   φυσικό αέριο με επίτοιχο λέβητα  κλιματισμός με φυσικό αέριο ► φωτιστικά 
               δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου  ► Τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου τιμή φυσικού αερίου  ► προσφορές φυσικού αερίου